Ha még nem utazott velünk…

Ha a BUDTRANSZFER  mellett dönt, és minket választ, de még nem utazott velünk, az utazás részleteit illetően fontos információkkal, gyakorlati  tanácsokkal szeretnénk ellátni!

 

A BUDTRANSZFER
A BUDTRANSZFER, élve a jogszabályok adta lehetőséggel 2014 tavaszán elindította “Személygépjármű bérbeadása gépkocsivezetővel” szolgáltatását. A BUDTRANSZFER gyűjtő és terítő fuvart nem teljesít, taxi szolgáltatást nem végez. Csak is FIX árú transzfert hirdetünk és teljesítünk. Árainkat (bérleti díj) a megtett távolság és az eltelt idő függvényében állapítottuk meg.

ÁRAINK
Díjaink nem személyre, hanem egy autóra vonatkoznak. A megrendelt autó csak is az Ön illetve az Önnel utazók rendelkezésére áll. Árainkat a könnyebb áttekinthetőség érdekében, kerületi felosztásban fix árként, táblázat formájában mutatjuk meg. A táblázatban található összegek a ténylegesen kifizetendő bruttó teljes árat jelentik. FONTOS INFORMÁCIÓ, hogy váratlan forgalmi helyzetek (elterelés, útlezárás, baleset, stb.) az árainkat nem befolyásolja.

A BUDTRANSZFER weboldalán közölt információk, adatok és az ÁRAK is napi aktualitásúak.

 

A TRANSZFER
A transzfer olyan utazási forma, amely során a megrendelő, a megrendelésnél rögzített fix áron utazik, a megjelölt időponttól és helyszínről az általa megjelölt címre vagy címekre.

A transzfer útvonalát minden esetben a szolgáltató határozza meg. Természetesen a legrövidebb és a leggyorsabb útvonalat választjuk, ez a mi érdekünk is.

A TRANSZFER (Címről az utazási célig  – repülőtér – )
Érkezés a címre a rendelési idő előtt általában 10 perccel, ha előzetesen nem kéri nem csengetünk nem telefonálunk,  nem zavarjuk a készülődésben. KÉRÉSÜNK, hogy legkésőbb a megrendelés időpontjában az utazást megkezdeni szíveskedjenek.

A FIX árért nyújtott szolgáltatás: a jelzett címről és időpontról gépkocsink – forgalmi okokon kívül – megállás, kitérés, nélkül a BUDTRANSZFER által meghatározott útvonalon szállítja a meg adott címre (repülőtérre).

A TRANSZFER (A repülőtérről a címre)
Repülőgép mozgását és tényleges érkezését folyamatosan figyeljük. A késés, illetve a poggyászra várás ideje nem jelent plusz költséget. A csomagok felvétele után, kérjük hívja központi számunkat (+36 70 777 58 00), hogy a találkozás helyét és idejét egyeztessük, illetve megadjuk a találkozási pontra érkező autónk színét, típusát.

A TRANSZFER MEGRENDELÉSE
Amennyiben úgy dönt, hogy a BUDTRANSZFERT  választja, akkor kétféle módon: telefonon illetve az “Online rendelés” menüpontra kattintva a megrendelőlap kitöltésével tud transzfert rendelni.

FONTOS információ:
Az egyéb formában, például a gépkocsivezetőnél leadott rendelésért felelősséget nem tudunk vállalni!

A rendeléssel kapcsolatban kérhet visszahívást. Fontos, hogy a hívószám kijelzés be legyen kapcsolva készülékén.

FIZETÉSI MÓDOK
A BUDTRANSZFER -nél Ön fizethet készpénzzel vagy bankkártyával is. A fuvardíj kiegyenlítése az utazás végén, számla, vagy nyugta ellenében történik. Számlaigényét a gépkocsivezetőnél szíveskedjék jelezni.